RightChoice - individueel outplacementprogramma

Help vertrekkende medewerkers bij het vervolgen van hun loopbaan en verlaag het risico en de kosten van outplacement: maak gebruik van onze toonaangevende outplacementprogramma's.

CONTACT
WEBINARS

'Lunch break' Webinars 👋

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze inspirerende en actiegerichte webinars.

Onze Career Experts nemen je mee in onderwerpen die betrekking hebben op effectief leidinggeven en omgaan met veranderingen in onzekere tijden.


Schrijf je in

Bedrijven die outplacement inzetten, zien de productiviteit, betrokkenheid en loyaliteit onder de overige medewerkers toenemen. Onze programma's hebben oog voor het individu en worden ondersteund door gespecialiseerde coaches die beschikken over waardevolle netwerken.

RightChoice - Individueel outplacementprogramma

Met RightChoice zetten vertrekkende medewerkers samen met gespecialiseerde coaches de juiste stappen naar een nieuwe uitdaging: een baan die optimaal aansluit bij hun kwaliteiten en interesses. Dankzij deze aanpak op maat maken medewerkers sneller een nieuwe start en neemt de individuele tevredenheid toe.

Onze Outplacementprogramma's omvatten:

  • Coaching en assessments om zelfbewustzijn te creëren en te komen tot de volgende loopbaanstap

  • Workshops om meer succes te boeken bij het vinden van een nieuwe baan

  • Gerichte vacatures en netwerkcontacten

  • On demand ondersteuning via de Career Coach-helpdesk

  • Tools en hulpmiddelen via RightEverywhere, ons innovatieve online loopbaanportal - inclusief zelfreflectie assessments, vacaturesites en ons platform met (online) trainingen